MARIEKEN
&
noortje

Voedingsdeskundigen

  • professionele begeleiding
  • gezonder leven met meer vitaliteit
  • korte- en lange-termijn resultaten

AFSPRAAK

bel 09/223.91.12.

7 dagen dieten met Smaak

Speciaal voor NINA werkte ik een 7-dagen-dieet uit. Geen Spartaanse toestanden, maar een voedingsplan vol smaak. Wie zegt dat lijnen een gevecht tegen honger moet zijn?

DE DIETIST : UW GEZONDHEIDSPARTNER

Wie ben ik?

Ik ben Noortje Segers en mama van twee dochters. In mijn vrije tijd kan ik genieten van een wandeling of een fietstocht. Daarnaast ontdek ik ook graag de wereld en mag een stadsbezoekje nu en dan zeker niet ontbreken.

 

In 2004 behaalde ik mijn diploma voedings- en dieetkunde.  Ik behaalde mijn diploma van diabeteseducator in 2008. Ik ben erkend door het RIZIV en lid van de Vlaamse beroepsvereniging van diŽtisten en de Diabetesliga. Bijna tien jaar werkte ik voor het Wit- Gele Kruis van Antwerpen als diŽtiste en diabeteseducator. Sinds november 2017 woon ik in Landegem, wat het moment was om te starten als zelfstandige diŽtiste. Daarnaast werk ik ook nog enkele uren per week als diŽtiste in PC Rustenburg.

De afgelopen jaren specialiseerde ik mij onder meer in diabetes, gezonde voeding, overgewicht en ondervoeding. In kader van de zorgtrajecten diabetes (diabeteseducaties en voedingsadvies) en chronische nierinsufficiŽntie en het voortraject diabetes worden terugbetalingen voorzien.

Daarnaast geef ik ook voordrachten en workshops voor zowel professional als het brede publiek (gezonde voeding, winkeloefening, verpakkingen lezen, voeding bij ouderen,…). Neem gerust contact op voor meer info.

elke dag gezonde en evenwichtige voeding is belangrijk